Podjetje HEGRAD d.o.o. iz Brežic je družinsko podjetje, ki je že od leta 2007. prisotno na področju keramičarskih in zaključnih del.

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v gradbeništvu, imamo inženirsko-strokovni kader, sodelujemo z ostalimi keramičarji, gradbinci in inštalaterji in smo zato zmožni prevzeti tudi bolj zahtevna in večja dela.

Smo tudi inovativno podjetje, zato razvijamo še nekatere projekte: svetovanje pri izgradnji osebnega premoženja, prodaja plemenitih kovin in nepremičnine-gradbeni inženiring na Hrvaškem.

Vseskozi se izpopolnjujemo, spremljamo razvoj in trende pri zaključnih delih, sodelujemo s kvalitetnimi izvajalci in dobavitelji, ter skupaj z njimi ustvarjamo naše in Vaše cilje.

Hegrad d.o.o. kot upravljalec spletne strani www.keramicarstvo.eu ne  zbira osebne podatke posameznikov. Podatke ki jih pridobi preko kontakt obrazca ali povpraševanja, uporablja izključno v primeru sklenitve pogodbe polaganja keramičnih ploščic.

 

Hegrad d.o.o.

Kettejeva ulica 1

Brežice

e-mail: info@hegrad.eu

mob:    064 118 520

Družba je vpisana v sodni register pri Sodišču v Krškem, Srg 200700173,  MBS: 2292769,  ID za DDV: SI39931340. Osnovni kapital 7.500 evrov je vplačan v celoti.

Keramicarstvo.eu

Keramicarstvo.eu